About

Buffan Walter och WalterMedia är ett litet familjeföretag med inriktning på små och medelstora företag som behöver hjälp med dokumentation på olika sätt. Foto, film, hemsidor, mm.
Vi dokumenterar alla delar av produktionskedjor inklusive personal.
Be om offert via kontaktformuläret.
Vid sidan av det kommersiella erbjuder vi eventfotografering/dokumentering, bröllop, dop, begravningar m.m.  Be om offert via kontaktformuläret.

Kort Bio: Jag Buffan, är född i Sundsvall 1966, men flyttade som 5åring till Karlskoga där jag bodde ända fram till och med 8 klass. Sen drog lasset till Eskilstuna!
Efter det har jag hunnit bo i både Växjö, Öland, Stockholm, Malmö, Staffanstorp och till sist hamnade jag ute på landet i Lunds kommun och lilla Genarp.
2017 gick jag ett år på Sörängens folkhögskola där vi jobbade med fotoprojekt.
Det stärkte mig massor som fotograf då utbytet med alla de andra fortgår än idag.
Normalt är jag en redaktionell och kommersiell fotograf.
Utöver detta åtar jag mig olika projekt och event där jag är med när det händer.
Och när jag inte fotograferar, ja då är jag kock!

———————————————————–

Buffan Walter  älskar att fotografera bilar och urbana motiv.
Hon har hållit i en kamera ända sedan hon var liten och hennes första Agfamatic har hon fortfarande kvar. Att fota övergivna eller lämnade bilar blev en passion för ca 12 år sedan, då Buffan hittade sin första övergivna bil långt ute på landet i den skånska myllan.
Hon förstod tidigt att om hennes bilder skulle stå ut så var hon tvungen att lära sig Photoshop ordentligt. Övergivna bilar varken flyttar sig eller byter miljö, de står där de står och för att inte bara bli en bild i mängden har Buffan behövt leka fram den stil hon har idag. Hennes dröm är ju självklart att få åka till USA och Kuba för att dokumentera jänkare i alla dess former.
Framförallt använder hon sig av Canons produkter.
Hennes teknik är oftast utan blixt i dagsljus eller med HDR teknik då 3-6 exponeringar tas för att sen sättas ihop i Ps.
Ljussättning sker i samråd med andra professionella inom området.
I mörker ljusmålar hon men jobbar även med Profotos A1.